Konference PM Zlín 2022 se rychle blíží! Na co se můžete těšit?

| PM Consulting

Konference PM Zlín 2022 proběhne již za necelé dva měsíce, ve středu 18. a čtvrtek 19. května. Jako doplněk pro nedočkavce budou i dva zahřívací workshopy v úterý 17. května.

A na co se letos můžete těšit? Především půjde o unikátní koncentraci osobností z prediktivní i agilní scény od nás i ze zahraničí. Dále pak skvělý program složený z přednášek, workshopů a doplňkových aktivit. V neposlední řadě i unikátní, rozsáhlý OpenSpace… A samozřejmě nebude chybě kávový catering od FlatWhite a úžasný společenský večer. Bude toho prostě opravdu hodně. Pojďme se na to tedy podívat podrobněji.

Předprogram – úterý 17.5.

Jako zahřívací kolo proběhnou v budově Fakulty Multimediálních Komunikací (FMK) dva workshopy zaměřené na aktuální oborové standardy. První se bude zabývat novou verzí standardu PMI PM BoK verze 7, druhý pak rámcem pro škálovanou agilitu SAFe 5.1. Bereme to celé jako platformu pro úvodní část diskuze, kam směřuje náš obor a jaké jsou aktuální trendy. Na oba workshopy bude potřeba registrace, nicméně jsou zcela brány jako součást konference (a jsou tedy v rámci vstupenek na samotnou konferenci).

První den konference – 18.5.

Hlavní program zahájí tři keynotes. V první představí Jan Doležal organizaci jako systém a srovnáme si věci jako agile apod. v kontextu celé organizace. V druhé nám Karel Smutný vysvětlí, že budoucnost patří self-managed týmům a nad dneškem a budoucností týmové práce se bude zamýšlet i Vlasta Poláček ve třetí keynote.

Po úvodním bloku si dáme zaslouženou kávu a rozdělíme se do několika paralelních proudů přednášek a workshopů. Budete si moct vybrat témata jako zlepšení kvality PM pomocí analytických nástrojů, polemiku o využití agile v projektovém řízení, zamyslet se, co si můžeme vzít z digitálních her pro online práci, zvážit kybernetickou bezpečnost nebo si vyzkoušet delegování a empowerment týmu.

V odpoledním bloku bude pokračovat smršť témat. Např. půjde o kmenové vůdcovství, SCRUM punkově nebo digitální transformaci projektových týmů. V neposlední řadě se můžete zúčastnit vyhlášení soutěže udržitelných projektů, kterou uspořádaly společně české a slovenské IPMA a PMI profesní organizace.

Závěr odborného programu prvního dne obsahuje keynote eduScrum od Marka Postsemy, talkshow s vybranými osobnostmi prvního dne a na závěr Open Space tržiště, které určí většinu programu druhého dne.

Tím však ještě neskončíme. Kdo bude chtít, bude se moct vydat na oblíbenou komentovanou vycházku k některé ze Zlínských zajímavostí. Kdo nebude chtít, tak sebere síly, krátce si odpočne a pak vyrazí na zlatý hřeb, společenský večer. Mezi jiným se už nyní můžete těšit na další PM pub kvíz s Jirkou Krátkým. Večer proběhne v krásném novém prostoru nově zrekonstruovaného obchodního domu, v Galerii Desítka. Tedy v nejvyšším patře, s úžasným výhledem na Zlín.

Druhý den konference – 19.5.

Druhý den nás čeká několik keynotes, např. Manifest nového projekťáka od Petra Janiše a Ondry Kavuly, Digitalizace globální projektové organizace od Romana Slivky a Já x My a Oni? od Petra Novotného. Zavítat můžete i na přednášku o projektovém řízení ve státní správě, s čímž nás seznámí Radmila Outlá.

A další program druhého dne? Je do značné míry na Vás, neb bude formou Open Space. Kdo si potřebuje připomenout, jak to funguje, zjistí to zde.

Pokud ještě nejste na konferenci registrováni, pospěšte si, volná místa rychle mizí ;).

Na viděnou ve Zlíně!

Další zdroje informací

Komentáře (0)

Zatím žádný komentář.

Přidejte váš komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.