Na co se můžete těšit v programu letošní Konference PM Zlín?

| PM Consulting

Letošní Konference PM Zlín 2024 proběhne tradičně na jaře. Letošní termín je 21.-23. května. Tématem je I AM vs. AI. Můžete se tedy těšit na příspěvky zaměřené jak na člověka v kontextu týmů, projektů a dalších aktivit, tak na aktuální diskuzi a zkušenosti s využitím AI v našich oborech.

Program se ještě upřesňuje, nicméně již nyní lze říct, že úterý, zahřívací den, bude jako tradičně zaměřen na několik delších workshopů a her. Konkrétněji se můžete těšit na ClimateFresk workshop od PMI, Room of Games Evy Švirákové nebo workshop AI and I. Kapacita bude omezena, sledujte tedy naše infokanály (FB konference, tento web, LinkedIn PM Consulting) a pokud budete mít zájem, registrujte se včas. Termín spuštění registrace oznámíme v dostatečném předstihu.

Na úterý se nám také přesune tradiční „vycházka za zajímavostí Zlína“. Tentokrát bude na naši návštěvu připravené kreativní a technologické centrum Robota.

Hlavní program Konference PM Zlín

V dalších dnech konference se přidržíme již zavedeného schéma. Ve středu proběhne oficiální zahájení, po kterém přijdou úvodní společné keynotes. Budeme se např. moci seznámit se zajímavými pokroky a nástroji Microsoftu na poli umělé inteligence.

Po úvodním společném bloku se program rozdělí do několika proudů přednášek a workshopů. Ty budou zaměřeny nejen na AI (což některé samozřejmě budou), ale můžete se těšit i na zkušenosti, strasti a slasti s cestou směrem k Teal organizaci, etickým pohledem na roli PM a další zajímavosti a trendy.

Závěr středečního odborného programu bude ve struktuře společné keynote, vyhlášení soutěže udržitelné projekty, talkshow se zajímavým hostem a Open Space tržiště pro definici čtvrtečního programu.

Tím však středa samozřejmě neskončí. Po pauze se v 19:00 rozjede společenská část programu, opět v nejvyšším patře obchodního domu.

Konference PM Zlín - společenský večer

Čtvrtek je díky formátu Open Space o něco málo nepředvídatelnější, nicméně i zde ponecháváme určitou stabilitu v podobě úvodní a závěrečné keynote, mezi kterými pak bude jeden předem daný proud přednášek. Ohledně dalšího programu na čtvrtek rozhodnete sami.

Kdo se ještě neregistroval, nechť tak učiní, kapacita je omezena a vstupenky rychle mizí. Jako obvykle bude vyprodáno.

Těšíme se na Vás ve Zlíně!

Další zdroje informací

Komentáře (0)

Zatím žádný komentář.

Přidejte váš komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.