Máme pro vás úderné online workshopy!

| PM Consulting

Zamýšleli jsme se nad tím, jak dodat maximální hodnotu pro osobní rozvoj v této nelehké době, kdy musí kontakt mezi lektorem a účastníky probíhat virtuálně, online. To je pro naše vysoce interaktivní tréninky a simulace skutečná výzva. Po zvážení mnoha různých aspektů jsme usoudili, že správnou odpovědí budou krátké, úderné online workshopy v rozsahu okolo 2 hodin, zaměřené na aktuální témata. Dobu trvání 2 hodiny považujeme pro online za limit, po který lze ještě v rozumné míře udržet pozornost, takže má workshop smysl a přidanou hodnotu.

Při tvorbě jsme se především zaměřili na okamžitou praktickou použitelnost probíraného obsahu a také jeho aktuálnost. Jako první online workshopy jsme vyvinuli:

  • Agile a SCRUM – základní principy„. Nikdo již dnes asi nepochybuje, že získat značnou míru agility, přizpůsobivosti vůči změnám je otázkou přežití. Tento online workshop je ten pravý krok k vaší větší agilitě a schopnosti rychleji reagovat na změny dnešní doby.
  • Jak úspěšně nastartovat projekt„, workshop zaměřený do prostředí, kde bude nutné provést významné změny, restrukturalizace či změny v již běžících projektech a aktivitách. Ve všech těchto případech je čas na to si s týmem ujasnit, co má být výsledkem projektu a projekt (znovu) definovat a správně nastavit.

Na dalších tématech pracujeme a budeme nabídku rozšiřovat i podle vaší poptávky a zpětné vazby tak, abychom reagovali na aktuální témata. Pokud Vás tedy něco aktuálně trápí a uvítali byste workshop na dané téma, který by vás „nakopl“ a pomohl vyřešit vaši situaci, dejte nám prosím vědět – připravíme to pro vás.

Naše online workshopy probíhají v prostředí Microsoft Teams, do kterého jsou účastníci přizváni jako hosté. Lektor je po celou dobu přítomen a naživo vysvětluje, zodpovídá dotazy, kreslí atd. Součástí online workshopů jsou vždy i různá cvičení a příklady, na kterých si účastníci aplikují probíraná témata do vlastní praxe a dostávají od lektora zpětnou vazbu.

V případě jakýchkoliv dotazů nás prosím neváhejte kontaktovat.

Další zdroje informací

Komentáře (0)

Zatím žádný komentář.

Přidejte váš komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.