Konference PM 2021 bude v září!

| Jan Doležal

Konference Projektový Management vznikla již v roce 2005 a od té doby proběhlo 12. ročníků, kterých se v roce 2019 zúčastnilo 250 projektových manažerů a agilistů z ČR a Slovenska napříč všemi obory. Kromě výborných přednášek a praktických workshopů je ojedinělým rozsáhlý společenský večer, který poskytuje mnoho příležitostí k networkingu.

Za organizaci a program je zodpovědný stabilní tým Eva Šviráková (FMK UTB) a Jan Doležal (PM Consulting), kteří se podíleli na všech ročnících. V roce 2020 konference nemohla ze známých důvodů proběhnout. Tématem pro rok 2021 je JÁ vs. MY. A protože květen 2021 je z hlediska vládních protiepidemických opatření značně nejistý, rozhodli jsme se rovnou směřovat na termín v září.

Program bude vycházet z neuskutečněného ročníku 2020, byť lze samozřejmě očekávat aktualizace. Především se můžete těšit na v ČR ojedinělý počin – rozsáhlý OPEN SPACE.

Registrace provedené v roce 2020 plně přenáší do roku 2021. Kdo tak ještě neučinil, tak se může registrovat zde. Těšíme se na setkání ve Zlíně!

O autorovi článku

Jan Doležal

Jan Doležal

V současné době se zabývá především hybridními přístupy, agilitou v organizacích (SCRUM, SAFe, LeSS, DAD) a vývojem simulačních her sloužících jako trénink projektového řízení nebo agilních přístupů.

Má víc jak 20 let zkušeností. Disponuje certifikací PMI PMP, DASSM, IPMA B, SAFe Program Consultant (SPC), Certified SCRUM Product Owner a Certified SCRUM Professional – ScrumMaster od SCRUM Alliance.

Je autorem knih, např. „Projektový management“ nebo „Agilní přístupy vývoje produktu a řízení projektu“.

Další podrobnosti čtěte zde.

Další zdroje informací

Komentáře (0)

Zatím žádný komentář.

Přidejte váš komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.