Čaj, káva a rizika – podzimní Projektový čaj

| PM Consulting

Projektový čaj - rizika

26. projektový čaj – posezení u projektů, čaje a kávy proběhl na téma rizik v projektech. Ta jsou dnes fenomén doby, kdy nervově labilní piloti nalétávají do vrcholků Alp, kapitáni zámořských lodí zajíždějí z recese ke břehu a převracejí zaoceánské velikány na bok, piráti z moře se přesunuli na silnice všeho druhu, ve vlaku na cestující útočí noži teroristé, zatímco jiní teroristé vás postřílejí ve Vaší oblíbené kavárně. Tomu kdo si přečetl knihu německého spisovatele Ulricha Becka „Riziková společnost“, už v roce 1986, je jasné, že zvládat rizika je dnes každodenní nutnost v běžném životě, nota bene v projektovém řízení!

Ale JAK? – KDY? – ČÍM? – KTERÁ RIZIKA? a podobné otázky byly diskutovány na tradičním projektovém čaji v prostorách PM Consulting.

Poseděl s námi host z Brna, Broňa Lacko, který se věnuje rizikům řadu let a připomněl nám, že jeho metoda RIPRAN pro analýzu rizik již 15 let pomáhá projektovým manažerům rizika zvládat. Takže byla výborná příležitost si s ním vyměnit zkušenosti o analýze a řízení rizik.

Další zdroje informací

Komentáře (0)

Zatím žádný komentář.

Přidejte váš komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.