Pokročilé projektové řízení – nový kurz pro Vás!

| PM Consulting

pokročilé projektové řízení

Vytvořili jsme zcela nový a jedinečný role-play trénink Pokročilé projektové řízení pro všechny projektové manažery, kteří již ovládají základy svého řemesla a chtějí se posunout dále – jinak, než posloucháním přednášky nebo četbou knihy.

Pokud si chcete prakticky vyzkoušet použití pokročilých metod, které zatím znáte jen teoreticky nebo jste je ve vaší praxi zatím neměli možnost aplikovat, je tento trénink přesně pro Vás. Pochopíte, k čemu dané metody vlastně jsou a jak je vlastně prakticky použít.

Vaším úkolem bude připravit a zrealizovat projekt vodní elektrárny u města Santales ve smyšlené jihoamerické zemi Valverde, při kterém si kromě vyjednávání se zainteresovanými stranami osvojíte i praktickou aplikaci pokročilých nástrojů a metod projektového řízení.

Budete průběžně zastávat různé role (vedení projektu, investor, vedení města Santales, atd.) a jednat v souladu s danou rolí a kontextem při přípravě a realizaci projektu.  V rámci toho si vyzkoušíte pokročilé postupy a metody jako je EVM, plán řízení projektu apod.

Situace jsou přitom komplexní, mají mnoho vrstev a úhlů pohledu. Nic není černobílé. Na závěr každé situace ji podrobně rozebíráme, diskutujeme a porovnáváme s naší i vaší praxí.

Více informací včetně termínů a možnosti registrace na pokročilé projektové řízení získáte zde,  v případě dotazů nás neváhejte kontaktovat!

Další zdroje informací

Komentáře (0)

Zatím žádný komentář.

Přidejte váš komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.