Konference PM Zlín 2019 klepe na dveře!

| PM Consulting

Již 15. a 16. května 2019 proběhne 12. ročník konference PM Zlín 2019. Očekáváme opět přes 200 účastníků z konvenčního i agilního PM prostředí.

A co nás letos kromě legendárního společenského večera čeká?

Úvodních keynotes se zhostí Antonín Pavlíček (zástupce vedoucího katedry systémové analýzy FIS, VŠE, kde vede informatickou sekci katedry informatiky a analytických metod na VŠO a který má velký přesah i do sociálních věd a online médií) a Eduard Kunce (spoluzakladatel Agilní asociace, spoluautor knihy Agilní metody řízení projektů a především agilní kouč a nadšenec).

A pak se program rozjede plnou parou…

Dále se Konference PM Zlín 2019 rozdělí do několika proudů přednášek a workshopů. Během prvního dne se můžete těšit např. na přednášku Jana Najvárka (který pracuje na projektu Roboauta). Mezi dalšími nelze nezmínit dalšího zástupce agilního světa Ondřeje Kavulu nebo Petra Miklíčka z Court of Moravia. A tím se dostáváme ke hrám, které nemohou chybět. Rozsáhlejší hru pro Vás chystají pánové Tureček a Gajdušek z Rainfellows. A nějaká menší hra z dílny PM Consulting určitě také chybět nebude.

Den, alespoň co se odborného programu týče, nám uzavře Hana Jadavan (Scrum Master z Avast SW) a pak… nechte se překvapit – ale bude to souviset s nově opraveným PRIORem, jednou z architektonických ikon Zlína ;).

Myslíme samozřejmě i na všechny, kdo rádi diskutují, diskuze však proběhne v inovovaném formátu.

A následně, po vycházce či prohlídce Zlínské zajímavosti a kratičkém odpočinku nás už bude čekat oblíbený společenský večer s unikátními možnostmi networkingu nebo i jen prostého upuštění páry po náročném dnu.

A ani druhý den vás odpočinout nenechá!

Ráno druhého dne začneme zostra keynotou Petra Pouchlého alias Jezevce z Court of Moravia (a který si později střihne i workshop).

A poté, opět v několika proudech si budeme hrát i seriózně workshopovat nebo poslouchat. Koho? Např. zkušené projekťáky Petra Sloupa (freelance) či Martina Gerlašinského (Home Credit).

Na téma UX se rozjede Jiří Tonar (Projectman.cz), za PMI vystoupí Martin Mareček.

A kdo to nestihne první den, bude si moci zahrát s PM Consulting nebo s Rainfellows… a nebo s IPMA.CZ a její hrou SeaWolf. Bude toho zkrátka na výběr opět dost a dost.

O závěr Konference PM Zlín 2019 se postará Roman Slivka s keynote Jak AI a další stroje ovlivňují práci PM.

Chcete to zažít? S registrací neváhejte!

Pokud chcete zažít pohodovou atmosféru této konference, rozhodně s registrací neváhejte. I přes větší prostory, které jsme získali v loňském roce (do auly se vejde až 250 lidí) reálně hrozí, že bude vyprodáno.

Registrujte se tedy včas na webu konference.

Těšíme se na Vás ve Zlíně!

Další zdroje informací

Komentáře (0)

Zatím žádný komentář.

Přidejte váš komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.