Projektový čaj hledal odpovědi na otázky, co se v projektech má a co se opravdu dělá

| PM Consulting

Průvodcem 22. projektového čaje byl Petr Kadlec, který nastolil téma „Víme, že se to má… ale proč to doopravdy lidé v projektu a kolem projektu potřebují?“

Večer byl plný otázek a hledání odpovědí s uplatněním poznatků neurověd pro projektovou praxi.

Během čaje bylo otevřeno několik typických témat jako např. účel/business case, cíle, role sponzora, autonomie rozhodování v širším kontextu souvislostí projektu, lessons learned, a další. Speciální důraz byl kladen na rozhodování dilematu mezi „mělo by se…“ a „takhle to stačí…“. Došlo také k propojování a výměně zkušeností všech přítomných.

Petr Kadlec, konzultant a kouč se specializací na neuroleadership a neurovědy obecně. 25 let působil v oblasti IT a na manažerských pozicích ve světových konzultačních firmách, se nyní plně věnuje lidem a způsobům, jak jim usnadnit život. Specializuje na rozvoj jednotlivců i týmů ve firmách, k čemuž využívá metodu koučinku, mentorinku a podpory učení na základě poznatků o fungování mozku. Ty získal dálkovým studiem aplikovaných neurověd v USA. Věnuje se primárně motivaci, jako našemu zdroji vnitřní energie, a roli komunikace a vztahů pro její udržení i v nejobtížnějším období našich životů – období změn a ztráty jistot.

Další zdroje informací

Komentáře (0)

Zatím žádný komentář.

Přidejte váš komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.