Projektový čaj představil 5 kroků k úspěšnému projektu

| PM Consulting

Říjnovým projektovým čajem o páté provázel Jan Doležal, ředitel PM Consulting s.r.o. a certifikovaný projektový manažer PMI PMP a IPMA B, který se zabývá především optimalizací systému řízení projektů v organizacích a vývojem simulačních her na téma projektové řízení. Projektovému řízení se aktivně věnuje od roku 2001, zastával pozici vedoucího projektové kanceláře (Senior project manager) a řídil velké mezinárodní projekty (Evropa, Jižní Amerika). 

Jan Doležal je vedoucím autorem knihy 5 kroků k úspěšnému projektu, netradičně pojaté publikace, která je pojata natolik prakticky, že už to snad ani není více možné… nebo je?

Kniha obsahuje popsané šablony 22 dokumentů/nástrojů pro řízení projektu, které dohromady dávají ucelenou sadu pro řízení téměř jakéhokoliv projektu.

Kniha byla představena, byla vysvětlena její filosofie a proběhla zajímavá diskuze o jejím obsahu, zařazených dokumentech i možnostech praktické aplikace.

První příchozí obdržel inkriminovanou knihu zdarma! Pro ostatní byla k dispozici s 30% slevou oproti standardním maloobchodním cenám (tedy za 200 Kč).

Další zdroje informací

Komentáře (0)

Zatím žádný komentář.

Přidejte váš komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.