PM eLearning? Ano, s námi na SEDUO.cz!

| PM Consulting

Jiří Krátký z PM Consulting s.r.o. dokončil ve spolupráci s portálem Seduo.cz ucelený profesionální PM eLearning. Po úvodním kurzu Projektové řízení krok za krokem, který je zdarma a základně popisuje celý životní cyklus projektu, máte možnost absolvovat:

Všechny uvedené kurzy jsou na bázi videí, s doplňujícími materiály, šablonami apod. Bližší informace o celém programu naleznete i zde.

Úvodní PM eLearning kurz prošlo již přes 5000 lidí s průměrným hodnocením 95%!

Seduo v rámci svého eLearningu spolupracuje s lídry daných oborů, proto jsou seduo kurzy obecně vysoce hodnoceny.

Jak kurzy probíhají?
Nejde o nic složitého. Čeká vás několik krátkých videí, která mohou být doplněna kvízy nebo jinými materiály k dalšímu studiu. Na videa se můžete podívat kdykoliv. Stačí jen být připojení k internetu.

Mohu jednotlivé lekce i celé kurzy opakovat?
Ano, lekce můžete studovat opakovaně, také je můžete přeskakovat a následně se k nim vracet. Ať už kurz zakončíte úspěšně nebo neúspěšně, můžete ho libovolně opakovat.

Jak jsou kurzy zakončeny?
Čeká vás závěrečný test, který prověří, co jste se naučili. Za absolvovaný kurz získáte certifikát o absolvování. Test můžete zkoušet i víckrát, tak žádný stres.

Jak získám certifikát?
Stačí v závěrečném testu získat aspoň 80 %. Certifikát zůstane uložený u absolvovaného kurzu, kdykoliv připravený ke stažení.

Pokud složíte test, získáte certifikát – doklad o tom, že na sobě pracujete víc, než je běžné. To vám pomůže vyniknout mezi dalšími lidmi, kteří mají zálusk na stejné pracovní místo, nebo v rámci sebe-prezentace. Nejlépe využijete certifikát ve svém životopisu (např. na Linkedin a Jobs.cz) nebo jako vytištěný dokument mezi vašimi dalšími vzdělávacími úspěchy.

Další zdroje informací

Komentáře (0)

Zatím žádný komentář.

Přidejte váš komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.