Nejvyšší úspěšnost v certifikaci IPMA mají účastníci kurzů PM Consulting!

| PM Consulting

úspěšnost v certifikaci IPMA

PM Consulting je dlouhodobě lídrem trhu přípravy k mezinárodní certifikaci projektových manažerů podle IPMA. Podle statistiky Společnosti pro projektové řízení činí tržní podíl PM Consulting za poslední 3 roky 36%, což je z 10 akreditovaných vzdělávacích společností jednoznačně nejvíce.

Účastníci přípravného kurzu v PM Consulting mají zároveň nejvyšší úspěšnost u samotné zkoušky. Zatímco celkově u zkoušky IPMA v letech 2014 – 2016 uspělo pouze 62% uchazečů, absolventi přípravného kurzu v PM Consulting mají úspěšnost 84%, což je nejlepší výsledek na trhu. I v roce 2017 tak bude PM Consulting moci užívat značku EXCELLENT, která je udělována akreditovaným vzdělávacím společnostem, jež mají nejvyšší úspěšnost.

Kurz „Komplexní příprava k certifikaci podle IPMA“ je zcela zaměřen na přípravu ke zkoušce IPMA stupňů D, C i B. Účastníkům je dle zvoleného stupně certifikace přizpůsoben obsah i cvičné příklady a testy, takže se zaměřují přesně na to, co je čeká u samotné zkoušky.

„Přípravě na zkoušku věnujeme maximální úsilí tak, aby byla úspěšnost v certifikaci IPMA u našich účastníků co nejvyšší. Do přípravného kurzu jsme zařadili průběžné testy a příklady, 5. den kurzu účastníci absolvují „certifikaci nanečisto“. Před samotnou certifikační zkouškou si mohou účastníci našeho kurzu osvěžit své znalosti v našem e-learningu“, uvádí důvody úspěchu PM Consulting Jiří Krátký, výkonný ředitel.

„Proto také poskytujeme účastníkům našich kurzů garanci kvality. Pokud v našem přípravném testu uspějí a v ostré certifikační zkoušce nikoliv, zaplatíme za ně opakování zkoušky“, doplnil Jiří Krátký.

Chcete-li zvýšit svoji úspěšnost v certifikaci IPMA, přihlaste se zde nebo kontaktujte přímo Jiřího Krátkého (kratky@pmconsulting.cz, 777 140 513), garanta kurzu.

Pozn.: Upozorňujeme, že zaměření kurzu je přímo k úspěšnému zvládnutí zkoušky IPMA. Pokud chcete získat znalosti a dovednosti o praktickém projektovém managementu, napříč standardy a metodikami, doporučujeme naše kurzy Projektové řízení krok za krokem, Pokročilé projektové řízení, Agilní projektové řízení nebo naši Simulaci projektu – Pacifická dráha. Pokud je Vaším cíle certifikace podle PMI (PM BoK) nebo Prince2, nabízíme komplexní přípravu i k těmto zkouškám.

Další zdroje informací

Komentáře (0)

Zatím žádný komentář.

Přidejte váš komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.