Zveme Vás na konferenci PM do Zlína!

| PM Consulting

Již devátý ročník naší největší konference projektového řízení s mezinárodní účastí proběhne ve Zlíně ve dnech 18. a 19. května 2016. Obdobně jako ve většině dosavadních ročníků spolupracujeme na pořádání této konference s UTB ve Zlíně, která zajišťuje produkci na místě. Na nás je pak neméně důležitá součást – program. A na co se letos můžete těšit? Ještě více jsme posílili oblíbený formát delších workshopů, takže po oba dny Vás čekají dvě ranní keynote a následně několik paralelních proudů workshopů s tématikou projektového řízení.

Téma konference, minulost x budoucnost otevře Vlastimil Poláček s vizí Microsoftu na řízení projektů. Přeci jen poněkud technologický pohled na věc následně naruší Roman Slivka s keynote o sdělování špatných zpráv stakeholderům. V následných workshopech nebudou chybět témata jako gamifikace, portfolio management, agile atd., včetně několika manažerských her (z nichž jedné se zhostíme i my).

Významnou součástí zlínských konferencí je i mimořádný společenský večer, na kterém se lze velmi neformálně setkat s mnoha špičkami v oboru projektového řízení u nás.

Druhý den pak bude probírat další odborná témata, jako P4 management a PMO, nové pojetí „talentů projektových manažerů“ od PMI či SW podporu řízení rizik v projektech. Opět nebude chybět ani manažerská hra.

Rozhodně se tedy vyplatí zůstat ve Zlíně až do závěrečného coffeebreaku. Registrujte se zde!

Těšíme se s Vámi na shledanou ve Zlíně!

Další zdroje informací

Komentáře (0)

Zatím žádný komentář.

Přidejte váš komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.