Máme pro Vás nový web!

| PM Consulting

Rozsah projektu - Apollo_15

Právě jsme spustili náš nový web, na kterém se právě nacházíte. Uvítáme vaše názory a komentáře. Nebráníme se kritice ani pochvale (přes naše kontakty nebo přes naši stránku na facebooku). Nejzajímavější komentář odměníme jednou z našich knížek!

Jak vidíte, zvolili jsme pro naši novou vizuální identitu motivy z programu Apollo, který je pro nás symbolickým příkladem řízení projektů, programu i portfolia – témat, kterými se spolu s Vámi zabýváme. Navíc byly v rámci Apolla řešeny záležitosti z mnoha oblastí – výzkumu a vývoje, strojírenství, IT, elektrotechniky a dalších oborů, oborů do značné míry stejných, v jakých se pohybujeme spolu s vámi.  Jednalo se i o hospodaření s obrovskými částkami peněz, které byly v první fázi čerpány ze státního rozpočtu, což, jak dobře víme, má svá značná specifika. Apollo shrnuje všechny zmíněné atributy.

Věříme, že se Vám s naším novým webem bude dobře pracovat, dozvíte se užitečné informace na blogu a vyberete si to pravé z naší nabídky tréninků a simulačních her.

Jan Doležal

Ředitel PM Consulting s.r.o.

Další zdroje informací

Komentáře (0)

Zatím žádný komentář.

Přidejte váš komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.