Kreativita a inovace

| PM Consulting

Mgr. Adam Novák, průvodce 19. projektového čaje, získal zkušenosti se zaváděním inovací v oblasti informačních systémů pro klienty z řad bank, státní správy i telekomunikací jako analytik a projektový manažer. Podílel se na inovaci obchodních procesů v různých oblastech. V současné době působí jako lektor a konzultant na volné noze. Na projektovém čaji otevřel dvě témata a u každého z nich ukázal malou ochutnávku používaných nástrojů.

Prvním tématem byla kreativita v byznysu. Účastníci spolu s Adamem Novákem hledali odpovědi na otázky: Potřebujete pro svou práci nápady? Chcete vymyslet něco originálního nebo se naučit, jak tvůrčí cestou vyřešit problém? Na setkání bylo představeno, k čemu může být kreativní myšlení užitečné a vyzkoušeli jsme si dvě  metody aplikované kreativity.

Druhým tématem bylo úspěšné vedení změny. Žijeme v době neustálých změn. Tak jak se věci mění okolo nás, tak jsme často nuceni se měnit i my sami. Někdy se také dostaneme do role, že určitou změnu musíme prosazovat v organizaci, kde pracujeme. Během akce poználi účastníci užitečné nástroje, které jim pomůžou s prosazováním změny v projektech.

Další zdroje informací

Komentáře (0)

Zatím žádný komentář.

Přidejte váš komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.