Projektový čaj o páté – pravidelné PM setkávání

| PM Consulting

Rozhodli jsme se vyjít vstříc potřebám komunity projektových manažerů a podpořit možnosti setkávání profesionálů v oboru aktivitou „Projektový čaj o páté“, a to každou poslední středu v měsíci, počínaje lednem 2012. Čas je tedy jasný, vždy 17:00. 

Místem budiž naše vzdělávací centrum na Náměsí OSN (hned u metra Vysočanská). Ukončení setkání je plánováno zhruba do 19:00, není to však dogma.

Program

První setkání tedy vychází na 25.1.2012, tématem budou „Různé systémy motivace a stimulace pro projekty v trvalé organizaci“, úvod do tématu zajistí Jan Doležal. 

 

Druhé setkání proběhne 29.2., tématem bude Review technika – iterativní technika porad. Hostem, který nás uvede do tématu bude Ivan Valíček, PM ze Švýcarska (pracoval pro Siemens a další velké firmy). 

Termíny dalších setkání jsou jasné – vždy poslední středa v měsíci. Témata a hosté jsou samozřejmě i na Vás a vašich tipech, koho pozvat a oslovit. My (PM Consulting) rádi poskytneme zázemí a drobné občerstvení. 

Jak se zúčastnit?

Je to jednoduché – v sekci kontakty využijte jakýkoliv prostředek možné komunikace a dejte nám vědět, zda-li se máte chuť zúčastnit nebo máte nějakou připomínku nebo cokoliv dalšího, co nám chcete sdělit. Těšíme se na shledanou!

Tým PM Consulting

Další zdroje informací

Komentáře (0)

Zatím žádný komentář.

Přidejte váš komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.